sunnuntai 2. joulukuuta 2012

SUOMALAISTEN VAIETTU MUINAISHISTORIA!

"Suomalaisten mahtava mutta vaiettu muinaishistoria"
Suomalaisten mahtava mutta vaiettu muinaishistoria
Minulle soitti perjantaina 30.11.2012 minulle tuntematon mies, joka sanoi olevansa ruhtinas Rurikin, Novgorodin ja Rusinmaan, perustajan jälkeläinen. Mies on tutkinut suomalaisten muinaishistoriaa monien vuosien ajan. Henkilö ei halua kuitenkaan tulla vielä julkisuuteen. Hänen suunnitelmanaan on tuoda ajatuksensa julki noin parin vuoden kuluttua mediassa ja omilla nettisivuillaan.
Mies antoi minulle kuitenkin luvan tehdä hänen laajoista tutkimuksistaan lyhyen tiivistelmän ja laittaa sen nettiin. Seuraavassa on siis minun poimintojani miehen 17 eri kirjoituksesta. Asiaa olisi siis paljon enemmän, mutta nyt on kyseessä lyhennetty kooste tärkeimmistä seikoista.
Rurik oli tosiaan suomalainen ruhtinas.
Jo Venäjän Keisarinna Katariina Suuri (1729–1796) teetti selvityksiä Venäjän varhaishistoriasta ja Novgorodin Kaupunkivaltion alkuperästä ja tuli siihen johtopäätökseen, että Novgorodin perustivat slaavilaiset ja suomalaiset heimot yhteistyössä. Tutkielma julkaistiin saksaksi kirjana vuonna 1786. Novgorodin kaupungin perustajaksi mainitaan ruhtinas Rurik. Rurikin kansallisuudesta on taisteltu jo satoja vuosia, lähes kaikki kynnelle kykenevät eurooppalaiset kansallisuudet ovat yrittäneet todistella Rurikin olevan peräisin juuri heidän kansastaan. Vain suomalaiset ovat olleet enimmäkseen hiljaa, vaikka Rurik oli Ruotsissa asunut suomalainen.
Kun Novgorodin kaupungin laitamilla sijaitsevalla Rurikin linnoituksella aloitettiin 1950-luvulla arkeologiset kaivuutyöt, löytyi maasta paljon särkynyttä käyttöesineistöä, joka oli peräisin tai valmistettu Suomessa!
Eurooppalaisten arkeologien piirissä asiaa käsiteltiin aikoinaan perusteellisesti, mutta Suomen, suurelta osin ruotsalaisten omistamaan, SVEKOMAANISEEN MASSAMEDIAAN, tieto ei ole päätynyt kaiken rahvaan luettavaksi viimeisen kuudenkymmenen vuoden aikana.
Myöhemmin, 2000-luvulla, aloitettiin Rurikid Dynasty DNA Project, jonka tarkoituksena oli lopullisesti selvittää Rurikin kansallisuus. Joukolle Venäjän ruurikilaisprinssejä tehtiin nykyaikainen DNA-testi, jonka perusteella Rurikin haplo-ryhmäksi saatiin N1C1, mikä taas tarkoittaa suomalais-ugrilaista perimää.
DNA-kartoitusta vielä tarkennettiin ja Rurikin esi-isät löytyivät Adelsön saarelta, Roselagenista, eli siis Keski-Ruotsin rannikolta, mistä on löytynyt muinaisten viikinkiasutusten jäännöksiä.
Rurik ei kuitenkaan ollut ruotsalainen, koska 800-luvun puolessa välissä, jolloin Rurik lähti Ruotsin alueelta Novgorodiin, Ruotsinmaata ei ole ollut edes olemassa. Nimi "Sveanmaa" ilmestyy vanhoihin karttoihin vasta 1400-luvulla.
Ruotsalaiset ovatkin alkuaan gootteja, joiden alkuperä juontaa nykyisen Pohjois-Saksan alueelta ja sitä ennen idempää Ukrainan alueelta.
Ruotsi onkin merkitty Rooman aikaisiin karttoihin goottien asuinalueena. Siitä tuleekin nimet Götanmaa ja Göteborg eli goottien maa ja goottien linna.
Mutta koko Skandinavia ja Pohjois-Venäjä ovat roomalaisten kartoissa merkitty suomalaisten heimojen asuma-alueiksi!
Gootit valloittivat nykyisen RUOTSIN ETELÄKÄRJEN 400-500-600 -luvuilla ja pysyttelivät satojavuosia samoilla alueilla, nykyisen Skånen läänin alueella, josta levisivät vähän myöhemmin pohjoisemmaksi.

Mitä siis tapahtui nykyisen Skånen läänin ja Götanmaa -läänien pohjoispuolella?
Gootit alkoivat levitä Ruotsin eteläkärjestä pohjoiseen VASTA 1400-1500 -LUVUILLA, kun taas Rurik purjehti kannattajineen Rusinmaalle jo 800-luvulla.

Johtopäätös on se, että Rosenlagen oli 800-luvulla vahvasti suomalaisten heimojen aluetta. Alue oli myös Kainuunmaan kuningaskunnan etäpesäke. Kainuunmaata johti Fjornjotrien muinainen kuningassuku. Fjornjotrien suvun norjalais-islantilaisiin saagoihin kirjoitettu arvonimi olikin "Suomenmaan ja Kainuunmaan Kuningas". Kainuunmaan kuningassuku toimi ylikuninkaana sekä Muinais-Kainuulle, että koko muulle suomensukuiselle Skandinavialle ja Etelä-Suomen heimokuningaskunnille.
Viimeisen tuhannen vuoden aikana ruurikilaiset ruhtinassuvut ovat Venäjällä tehneet omia sukuselvityksiään erilaisten suvussa kulkeneiden tarinoiden pohjalta ja verranneet niitä skandinaavisista saagoista löytyneisiin kuningassukuihin. Rurikin isä paljastui ruurikilaisruhtinaille heidän omien tutkimustensa johdosta jo puolentuhatta vuotta sitten: Rurikin isä oli kuningas Olav I Björnsson (Olavi I Karhunpoika).
Kuninkaan kotimaaksi mainitaan Kvenland, mikä tarkoittaa Kainuunmaata.
Rurikin isä oli siis kainuunmaalainen alikuningas, eli täysverinen finni!
Rurikin legenda on todistettu nykyaikaisen DNA-tekniikan kautta oikeaksi. Satoja vuosia vanhat venäläisruhtinaiden omat sukuselvitykset Rurikin taustoista on todettu paikkansa pitäviksi.
Kainuunmaan kuningaskunta on ollut olemassa jossakin muodossa vielä 1100-luvulla.
Siitä todisteena arabialainen historioitsija Al Idrisi kirjoittaa vuonna 1154 Maailman Atlakseensa "Kainuun kuninkaalla on läänityksiä Ruijassa", eli siis nykyisen Norjan pohjoisosissa.
Suomalaiset ovat siis aikoinaan asuttaneet koko Ruotsin aluetta aina eteläisintä Ruotsia myöten. Itse asiassa suomalaiset heimot ovat asuttaneet aikoinaan koko Skandinavian alueita. Varhaisin kirjallinen merkintä kveenien asutuksista Norjan pohjoisvuonoilta löytyy jo vuodelta 330 eKr.
Ruotsalaiset eivät kuitenkaan hyväksy Suomen uljasta muinaishistoriaa, vaan kieltävät sen sanoen: "Suomalaisilla ei ole ollut sivistystä ennen ruotsalaisten tuloa."
Valtaosa maamme akateemista eturiviä on hyväksynyt suomalaiskuninkaat historiallisena faktana, mutta kukaan ei ole vain avoimesti kampanjoinut sen puolesta.
Olisiko jo aika korjata tämä historian vääristely ja Suomen muinaishistorian pimittäminen ja vähättely?

Suomen todellisen historian tuntemisella voisi olla vaikutusta myös suomalaisten identiteettiin ja omanarvontunteeseen.

1 kommentti: