maanantai 15. lokakuuta 2012

Nimimerkin "Herranterttu Siurosta" profeetallinen uni v. 2005

3.10.2012
Nimimerkin "Herranterttu Siurosta" profeetallinen uni v. 2005
Hei Herran omat! Jatkakaa tätä sanomaa eteenpäin ja tutkikaa se rukoillen! Kunnia Jumalalle!

Haluan jakaa teille profetian jonka sain n. 7 vuotta sitten, joka nyt näyttäisi toteutuvan sekä sananpaikan, jonka Herra osoitti minulle tätä koskien toukokuussa 2011. Olen jakanut tämän unen monille jo näiden vuosien aikana odottaen mihin aikaan se viittaa.

Rukoilin toukokuun alussa 2011 Suomen tilanteen puolesta liittyen EU:n kriisipakettiasioihin ja Suomen osaan näissä Eurooppaa koskevissa asioissa sekä politiikkaan nousseiden uudestisyntyneiden uskovien puolesta, joita Herra sinne nyt on nostanut: Herran neuvottelussa olemista kaikessa työssään ja Jumalan suunnitelmien toteutumista heidän kauttaan ja EU:n alueella kautta maailman jota tämä kaikki kuohunta myös koskettaa ja kesken rukouksen muistin tämän unen jonka tähän nyt kirjoitan:

Kyseessä oli uni joka oli kuin näky siinä mielessä että se oli vain yksi kuva.

Unessa oli valtavan paksu sanomalehti, niin kuin ovat valtakunnalliset päälehdet eri valtioissa paitsi että se oli vielä paksumpi, se käsitteli laajempaa aluetta: EU:ta?, koko maailmaa? Se oli uutisia, taloutta ajankohtaista elämää käsittelevä sanomalehti. Lehden nimi tai otsikko oli MAYDAY MAYDAY.

Tällä nimellä on kaksi merkitystä jotka selkenivät minulle heti aikanaan unta miettiessäni. MAYDAY on laivan hätäkutsu sen ollessa uppoamassa. Mayday on myös suoraan suomennettuna toukokuun päivä.

Lehden päällä oli valtava hämähäkin seitti peittäen sen kokonaan ja siinä hämähäkki.

Minä tulkitsen tätä unta seuraavasti: Lehti koskee talous/poliittista tilannetta laajalla alueella, EU:ssa tai koko maailmassa.
MAYDAY on hätähuuto. Hengellisissä unissani laiva on aina merkinnyt maailmaa (Ruotsin laiva; humu ja rellestys). Tämä maailman laiva jossa elävät ne jotka eivät tunnusta Jeesusta Herrakseen on uppoamassa ja sieltä nousee nyt hätähuuto.

Hämähäkinverkko on se sotku, ansa, vyyhti josta tämän maailman ei-uskovat ja hallitukset ja päättäjät (päämiehet raamatussa) eivät selviä ilman Jumalaa. Yrittävät he kuinka sitten tempoa ja ratkaista järjellä ongelmia - ei se onnistu. (Hämähäkin seitin tiedetään olevan 300 kertaa lujempaa kuin teräksen.) Jumala on sallinut hämähäkin (sielunvihollisen unissani) kutoa verkkonsa jotta ihminen siihen kompastuisi, että tulisi todeksi se, että "Vielä kerran minä järkytän maan, jopa taivaankin", mutta tuo "vielä kerran" osoittaa, että ne, jotka järkkyvät, koska ovat luotuja, tulevat muuttumaan, että ne, jotka eivät järky, pysyisivät. (Tulisi osoitetuksi että ne järkkyvät jotka eivät pysy ja ja vain Herraan perustettu pysyy), viisaan rakentajan tavoin Kristus-kalliolle rakennettu pysyy, muun kuuluukin järkkyä sillä epäjumalat eivät tule pysymään.

Kun tämä ihmisen omaan viisauteen ja omaan voimaan perustuva maailmanjärjestys ei kestäkään niin hätähuuto nousee ja miksi Herra näin antaa tapahtua: Hän haluaa että ihmiset ymmärtäisivät kääntyä Hänen puoleensa hädässään ja löytäisivät sen perustuksen joka pysyy. "Jos ei Herra huonetta rakenna niin turhaan sen rakentajat vaivaa näkevät." "Ei väellä, eikä voimalla vaan minun Hengelläni sanoo Herra." "Toiset menevät hevosilla ja vaunuilla, me turvaamme Herran Nimeen."

Verkkoa tuskin on heitetty ikään kuin yhtäkkiä pyydykseksi maailman päälle, vaan verkko on syntynyt ja kudottu niiden toimesta, jotka ovat tämän maailman hallitsijan (sielunvihollinen) orjia syntinsä vuoksi ja ovat hankkineet itselleen vallan aseman ja pyrkivät sen hinnalla millä hyvänsä säilyttämään. Viittaan tässä professori Arto Jokisen kirjoitukseen 13.6. Aamulehdessä ja sitä lainaten siihen, että maailman talouspolitiikka on pienen valtaeliitin kädessä, joka on vallanhimon rappeuttama ja moraalisesti rappeutunut. Osa talousasiantuntijoistakin ovat kuuliaisia tälle valtaapitävälle eliitille ja antaa suurelle yleisölle suodatettua ja tarkoitushakuista tietoa esim. EU:n kriisipaketeista. Tärkeintä on säilyttää valta.

Tämän verkon on kutonut mm. tämä talouden valtaeliitti ja sen alta nousee hätähuuto. Me saame nähdä kuinka nämä kutojat Herran sallimana sotkeutuvat omaan verkkoonsa kun seuraamme tätä paljastusten aikaa. "Mahtavia puita kaatuu" raamatunmukaisesti. Kiitos Jumalalle että Hän on päättänyt näin. Pimeyttä paljastetaan. Jokainen on lukenut kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n puheenjohtajan Dominique Strauss- Kahnin sekä Ruotsin kuninkaan ja Silvio Berlusconin skandaaleista. Nämä itsensä korkealle korottaneet valheisiin turvautuneet moraalisesti järkyttävät valta-asemassa olevat ovat nyt menettämässä suosiotaan ja valtaansa ja asemansa. Eivätkä he ole ainoat. Jo pitempään on ollut paljastusten aikaa joka toivottavasti jatkuu. Vain Jumalalla on valta paljastaa ja kaataa mahtavia puita ja iloitsen saadessani nähdä kuinka Jumala toimii nyt.

Ihmisten moraalin kaipuu on nousemassa ja kaikkea ei sittenkään hyväksytä. Tämä on varmaan myös sitä että lopun aikoina pimeys pimenee mutta valkeuskin osoittaa voimansa. Tosin tiedämme että raamatun mukaan on rankempaakin tulossa, mutta iloitaan valkeuden voitoista silloin kun niitä annetaan. Jumalalle kunnia ja Hänen on valta -iankaikkisesti!

Unessa ei näytetty jatkoa/ loppuratkaisua.

Mitä me siis teemme? Me rukoilemme ja turvaamme Herraan niin kuin tähänkin asti ja siinä on meidän turvakalliomme. Jos Jumala on nostanut Suomeen uskovia hallitukseen näkyvälle ja kuuluvalle paikalle rukoillaan myös heidän puolestaan että pysyvät Herran neuvossa eikä politiikka turmelisi, sillä Jumalalla on valta vapauttaa verkosta myös kokonainen valtio ja on Suomi ennenkin kansana kääntynyt Jumalan puoleen ja saanut pienenä maana Herralta voiton ja vapautunut verkosta. Psalmit puhuvat monin paikoin verkosta ja ansasta vapautumisesta ja siitä Jumala aina vapauttaa ne jotka Häntä avukseen huutavat.

Tämän toukokuun 2011 aikana Suomen hallitustunnustelija on joutunut hirveässä kiireessä viikon aikana poikkeuksellisessa tilanteessa rakentamaan ratkaisua kriisipaketteihin Suomen osalta vaikka on kyse niin tärkeästä asiasta. "Kiirehtivä jalka astuu harhaan". Niistä päätettiin 16.5. EU:ssa. Suomen uusi hallitus on sekava, viime viikolla kaavailtiin 112-jäsenistä hallitusta ja se nimettiin "hätähallitukseksi" tuon hätänumeron mukaan. Tämän kuun aikana USA:ssa hätätilanne sille tämän toukokuun aikana USA:n kassa tyhjenee ja velkakattoa on pakko nostaa, palkka yritetään raapia kokoon korkeimmille virkamiehille.

Sain viime viikolla Raamatusta tämän sananpaikan vahvistukseksi ja todistukseksi profetialleni.

Jes.31 1-3

Voi heitä! He etsivät apua Egyptistä, he luottavat hevosiin, joita siellä on paljon, he luottavat sotavaunujen määrään, he uskovat vaunusoturien paljouteen. Ei heidän katseensa etsi Israelin Pyhää, eivät he lähesty Herraa neuvoja saadakseen. Mutta onhan myös Herra viisas! Hän voi lähettää onnettomuuden, eikä hän sanojaan peruuta. Hän käy taisteluun niitä vastaan, jotka tekevät vääryyttä, ja niitä vastaan, jotka ryhtyvät väärintekijöiden auttajiksi. Egypti on ihminen, ei Jumala, egyptiläisten hevoset ovat lihaa, eivät henkeä. Kun Herra kohottaa kätensä, silloin auttaja alkaa kompastella, silloin autettava kaatuu. Yhdessä he suistuvat perikatoon.

Myös Jes.31 4-9 ja Jes.32: 1-8

Jes.32: 6-8 puhuttelivat sillä eivät nämä ihmisviisaat ratkaisut pyri onnettomuudessa olevia ihmisiä auttamaan vaan takaavat sitä että rahat jäisivät rikkaitten taskuun. Omaa napaa siinä viime kädessä katsotaan.

Sillä houkka puhuu houkan puheita, hänen sydämensä hautoo pahaa. Siksi hänen tekonsa ovat jumalattomia, hänen puheensa Herrasta ovat mieltä vailla. Se mies jättää nälkäisen nääntymään, janoisen hän jättää juomaa vaille. Lurjuksella on katalat keinonsa, hän punoo juonia, valehtelee ja hyötyy köyhän kustannuksella, riistää puheillaan varattomilta oikeuden. Mutta jalon miehen mielessä ovat jalot teot, hän pysyy lujasti hyvä puolella.

Vielä tähän kaikkeen liittyen jos muistatte (fyysisessä) Egyptissä nähdyn vihreän ilmestyskirjan ratsastajan niin minun sydäntäni on välillä täyttänyt riemu ja sana Danielin kirjasta "Tarkatkaa mustia hevosia, ne vievät minun henkeni lepäämään pohjoiseen maahan". Olen suurella varovaisuudella ajatellut että saattavat olla vain omaa "höpinääni" mutta eräs uskova ystäväni viime viikolla kertoi että hän on viime aikoina riemuinnut tuosta sananpaikasta ja jos tämä ei tarkoita että meitä on kaksi höpisijää niin ajatukseni siitä että kun Herra nostaa tänne uskovia poliitikkoja ja Suomen reaktiot kuohuttavat niin paljon EU:ssa että Jumalalla saattaisi olla suunnitelmansa toimia täältä aloittaen siinä miten tuo uni saa ratkaisunsa ja Suomi pääsisi verkosta julistamaan Jumalan totuutta apua huutaville. Aika näyttää onko tämä höpinää ja koetelkaa tämä rukoillen. Tämä musta hevonen -tulkinta saattaa olla omia ajatuksiani. Tämä sama henkilö oli juuri saanut sananpaikan kun soitin hänelle kertoakseni unestani: Sinä kehotettiin ylistämään ja siten aukaisemaan Herralle tietä, sillä hän tulee kuin tuulispää erämaasta, Herralla on nyt kiire!

Lisäksi edelliseen sopisi liittyä erikoinen rukoustaakkani jonka sain toissa-aamuna, että Herra nostaisi näkyvälle paikalle ne Jeesuksen sananopettajat jotka ovat Herran neuvottelussa ja kuulevat sanan häneltä eivätkä julista omiansa. Että he olisivat kuin "korkealla oleva kaupunki, joka näkyy kaikille, kuin lamppu joka valaisee kaikki huoneeseen astujat". Sellaiset sanaopettajat jotka nöyrin sydämin elävät lähellä Herraa ja "janoavat totuutta salatuimpaan saakka". Että eksyneet ja poispoikenneetkin löytäisivät takaisin saadessaan raikasta, puhdasta opetusta, elävän veden virrasta. Nämä saattavat olla nöyriä, maan hiljaisia tai halveksittuja tai mitätöityjä uppotukkejakin, jotka eivät ääntään korota. Että herra nostaisi heidät sille paikalle että he kuuluvat ja olisivat rohkeita puhumaan. "Minkä kuulette Herran kuiskaavan teille kammiossa, se julistakaa kaikille katolta". Ja lisäksi nousi rukous että Herra painaisi alas väärät opettajat joiden sydämen on sokaissut valta, raha tai asema tai muu epäjumala. Ne jotka samentavat sanan väärillä vaikuttimillaan ja siten eksyttävät etsijöitä. Että herra tukkisi valheenpuhujain suut ja painaisi heidät alas ja armahtaisi heitä löytämään hyvää opetusta. Ja että itsekin saisin olla takarivissä kuuntelemassa sillä niin vahvistusta ja rohkaisua tarvitsisin omissa taisteluissani.

Eilisillan tilaisuudessa nousi eräs kirkon virassa oleva puhumaan ja puheessa oli Herran läsnäolo ja puhe oli armontäyteistä hyvää opetusta ja hän itsekin hämmästyi kuinka hän näistä alkoi puhumaan - minä tiesin! Rukousvastaus ja kerroin sen kaikille.

Kirjoitin nyt paljon, koska tuntuu että nämä kaikki nivoutuvat yhteen. Tarkataan "ilmoja".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti