tiistai 24. tammikuuta 2012

Nimimerkin "eta Ivan" kirjoitus presidentinvaalien johdosta Ei se Turusta alkanut...mutta sinne se rantautui...

24.1.2012
Nimimerkin "eta Ivan" kirjoitus presidentinvaalien johdosta
Ei se Turusta alkanut...mutta sinne se rantautui...
 
"Silloin Loot meni puhuttelemaan vävyjänsä, joiden oli aikomus ottaa hänen tyttärensä, ja sanoi: "Nouskaa, lähtekää pois tästä paikasta, sillä Herra hävittää tämän kaupungin." Mutta hänen vävynsä luulivat hänen laskevan leikkiä." (1 Ms.19:14).

Kolme asiaa...kolme vuotta sitten...

Muistanet Turun sillan sortuman maaliskuussa 2010, mikä johti uuden sillan rakentamiseen. Melkein samoilla päivännousuilla valittiin Kari Mäkinen uudeksi arkkipiispaksi, joka MTV3:n uutisissa 20.10.2010 oli esillä näin: "Homoseksuaalisuus on osa ihmisen identiteettiä eikä se ole minkäänlainen synti eikä eheytystä vaativa asia."
Kolmas Turkuun liittyvä asia oli Anton-pojan asiat samoihin aikoihin Venäjän mediassa.

Turkuun rantautuneesta saastan lentotukialuksesta on sitten lähtenyt Hornetteja Kuopion hiippakuntaan kieltämään Jeesuksen neitseestä syntymisen. Turun arkkihiippakunnasta rakennettiin uusi silta tälle saastalle, siellä alettiin virallisesti "naureskelemaan" Lootin vävyjen tapaan Jumalan ilmoitukselle, jonka kaikki voivat lukea sekä Vanhasta Testamentista että Uudesta Testamentista. Valitettavasti Jumalan kansan keskelläkään ei taideta muistaa, ettei Jumala ole muuttanut mieltään asioista.

Tuosta kolmannesta, Anton pojan asiasta, haluaisin vain nostattaa mieleesi Venäjän sotilasdoktriinit oman kansansa jäsenten auttamiseksi olivatpa he sitten Georgiassa tai missä tahansa. Pääasia on että provokaatio on uskottava ja läpi mennyt asia omassa maassa.
 
Mennään tähän päivään, kolme vuotta on mennyt. Sillat ovat rakennetut, arkkipiispa on osoittanut värinsä ja 80-prosentisesti luterilainen ja itseään kristittynä pitävä maa on nyt ainakin 18-prosenttisesti muuttunut villitsevien henkien ja riivaajien temmellyskentäksi. Sitähän tuo vaalien ensimmäinen kierros osoittaa. Lootin vävyt ovat saaneet runsaasti matkaseuraa, jos nyt vaalitulokseen 1. kierroksella on uskomista.
 
Istuin lauantaina 21.1.2012 raamattuni ääressä. Vuorossa oli Jesaja 46. Sieltä pongahti jakeet 10-12: "Minä olen kutsunut kotkan päivänkoitosta, kaukaisesta maasta neuvopäätökseni miehen. Minkä olen puhunut, sen minä myös toteutan; mitä olen aivoitellut sen minä myös teen."
Edellä olevan koin olevan rheman, Jumalan puhetta, tuona aamuna minulle.
 
Kysyisin sinulta: "Mitä Herra on sinulle puhunut näistä päivistä ja näistä vaaleista?" Jos ei vielä mitään, niin hän odottaa, että pysähdyt kuuntelemaan. Hän haluaa puhua tämän saastan esiinmarssin takia.
 
Puhutaan uhkatekijöistä, porvareista, konservatiiveista, liberaaleista ja muistetaan että Venäjän sotilasdoktriinissa pidetään kaikkein tärkeimpänä uhkatekijänä Naton laajenemista. Jos nuo ovat mielestämme uhkat, joita olemme käymässä torjumaan ja sen perusteella toimimme toisella äänestyskierroksella, niin vihollinen on vienyt meiltä oikean silmän emmekä näe kuin muutaman metrin eteemme, vaikka meidän Herran omina tulisi nähdä kauemmaksi kuin kuusi vuotta. Meidän tulisi nähdä, että olemme kansakuntana ylittäneet tietyn rajan ja kansan jumalattomuuden tähden tuomiot ovat tulossa ja Jumalan seurakuntana olemme osasyyllisiä turmelukseen, joka nyt "vapaana kulkee keskellämme".

Israelin kansan kohdalla Jumala armahti niin monesti, mutta viimein tuli raja. Aamos 7:8: "Katso minä olen laskenut luotilangan kansani Israelin keskelle. Minä en enää mene säästäen sen ohitse."
 
Viime kädessä ei ole kysymys muusta kuin "Onko Jumala todella sanonut?". Sieltä paratiisista tämä alkoi saaden otollista maaperää Sodomassa ja Gomorrassa. Tuo henkivalta otettiin avosylin vastaan Turussa ja nyt tuo henkivalta syleilee ja juovuttaa puoli kansaa, toivottavasti ei sinua.
 
"Orientoitukaa voittoon" kaikui ravintola Tavastialta sunnuntai-iltana. Valheen voimalla ja vääryydellä rakennetaan "kulttuurieliittien" vihreällä langalla sidottua pehmeitten arvojen pakettia, joka ei ketään satuta ja on kaikille tarkoitettu. Älä ota vastaan tuota pakettia tai ainakaan avaa sitä.
 
Jos vihollinen on vienyt toisen silmäsi ja näin kaukonäköisyyden, niin onhan sinulla toinen silmä tallella ja erotat vielä värit. Se vihreä väri on häivytetty. On menossa vihollisen aivoittelemat naamiaiset, mutta paketin on värkännyt "vihreä ideologia",  joka niin kaikelle luonnolle kuuliaisena pitää myös homoseksuaalisuutta luonnollisena.
 
Kansakuntaamme ovat kohtaamassa tuomiot, ja näissä vaaleissa olemme varustautumassa niihin. "Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä."
 
Rukoilkaamme, että Jumala oikeudenmukaisuudessa ja armollisena kurittaa meitä kohtuudella, eikä antaisi meille ansioittemme mukaan. Tuomiotkin ovat rakkautta. Herra älköön kääntäkö meille selkäänsä ja naurako meille, kun saamme kansakuntana niittää tekojemme seurauksia.
 
Mitä teemme nyt, kun vaalien mittarilla on meille osoitettu kansamme syvä lankeemuksen tila. Meille on todistettu jotain sellaista vaaliuurnilla, jota emme parikymmentä vuotta sitten olisi todeksi uskoneet.

Nyt me rukoilemme, tämä tilanne on meidät herättänyt. Tämä ei ole lopputulos. Uskokaamme ettemme ole vielä myöhässä presidentin valinnan suhteen, vaikka tuomion tsunamit ovat niitten nähtävissä, jotka vähänkin katsovat. Vesi on pakenemassa Suomi-neidon rannoilta ja kauan ei kulu, kun se vyöryvänä tuomion tsunamina saavuttaa niin notkot kuin saarelmat. Ja kun elävä Israelin Jumala puhuu, kuka ei kuuntelisi? Se ei ole jotakin pikkuhiljaista vihollisen hivuttautumista jonnekin Turun kautta Kuopioon, vaan sen puheen ymmärtää kyllä jokainen.
 
Meidän ei tarvitse huudattaa kannattajiamme "orientoitukaa voittoon", sillä Herramme on voittaja. Hän on kulkenut läpi kuoleman ja Hän saattoi julkisen häpeän alaiseksi kaikki henkivallat, jotka ovat nousseet Jumalaa ja Hänen tuntemistaan vastaan.
 
Pian koittaa sunnuntai 5.2., vaalipäivä, jona emme jää kotiin emmekä anna galluppien emmekä median ja tämän syvyydestä tulevan henkivallan eksyttää, sumuttaa tai lamaannuttaa. Antakaamme äänemme suomalaiselle miehelle. Unohtakaamme vaalipäivänä kaikki normaalit kriteerit, jotka voivat olla valintamme perusteena.
 
Suomen kansa on ottamassa jo majesteettirikokseen johtavaa askelta. Olemme hylkäämässä Jumalan sanan kestävää siltaa, jonka esikuvana pidin Turun murtunutta siltaa 2010. Ja olipa sitten tulevan tuomion tsunamin vuori sisällöltään provosoitunut vierasvalta tai EU:n aikaansaama nälänhätä, mikä lieneekin, otetaan tämä jo ilmassa oleva askel takaisin, tehdään täyskäännös, käydään rukoukseen ja paastoon jäljellä olevina päivinä ja mennään sitten ja annetaan ääni Sauli Niinistölle.
 
Rukoillaan myös, että elämää antava evankeliumi koko laajuudessaan saisi kirkastua Pekka Haavistolle.
24.1.2012
Jouko Pihon lisäpohdintoja presidentinvaaleista
Toisen kierroksen tilanne on vaikea, kun minä en haluaisi äänestää kumpaakaan, en Niinistöä enkä Haavistoa.
On kuin pitäisi valita ruton ja koleran välillä. Täytyy siis valita vähemmän huono vaihtoehto, joka on minulle Niinistö. Vierastan Niinistön yhteyksiä rahamaailmaan, hänen vapaamuurariuttaan, puheitaan uudesta maailmanjärjestyksestä, EU-federalismiaan, NATO-myönteisyyttään sekä sitä, että hän on osallistunut salaiseen ja epädemokraattiseen Bilderberg-kokoukseen.
Mutta Haaviston homoseksuaalisuus tökkii vielä enemmän. Lisäksi se, että Haavisto on vain ylioppilas eikä hän ole käynyt armeijaa eli hän on sivari. Haavisto on jotenkin kaikille mukava mies, mutta kyllä Suomen johdossa pitää olla jämäkkä mies eikä mikään  söpöläinen.
Paavo Väyrynen olisi ollut kunnon mies. Harmi, että hänet taktikoitiin pois toiselta kierrokselta eli moni kokoomuslainen äänesti Haavistoa vain estääkseen Väyrysen pääsyn toiselle kierrokselle. Samoin Soinin asettuminen ehdolle oli suuri virhe. Soinin ja PS:n olisi pitänyt ottaa Väyrynen ehdokkaaksi. Silloin Väyrysen läpimeno toiselle kierrokselle olisi ollut varma. Kun vielä kristillisdemokraatit olisivat asettuneet Väyrysen taakse, olisi isänmaallisen ja arvokonservatiivisen Väyrysen pääsy toiselle kierrokselle lisää varmistunut.

Mutta näin ei käynyt. Jumala salli tällaisen vaalituloksen.

Tiedän, että on paljon ihmisiä, jotka eivät äänestä nyt toisella kierroksella ollenkaan. Minusta sekään ei kuitenkaan vaikuta hyvältä ratkaisulta, joten aion ainakin itse äänestää ja kehotan muita toimimaan samoin.

Näyttää ilmeiseltä, että tässä tilanteessa Sauli Niinistö on Jumalan valinta Suomen presidentiksi.

Paavo Väyrysen aika tulee vielä myöhemmin - tavalla tai toisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti