perjantai 18. maaliskuuta 2011

Maanjäristyksiä tulossa Yhdysvaltoihin!

Maanjäristyksiä tulossa Yhdysvaltoihin!

Ote kirjasta Näky Nyt s.28-29 (David Wilkerson)

Kirja kertoo tuomioista, jotka ovat alkaneet toteutua!

Yhdysvallat joutuu kokemaan lähitulevaisuudessa historiansa traagisimman maanjäristyksen. Hyvin pian jonakin päivänä tätä kansakuntaa koskee nykyajan suurin uutissähke. Se on selonteko historian suurimmasta ja tuhoisimmasta maanjäristyksestä. Se aiheuttaa laajalle levinnyttä paniikkia ja pelkoa. Epäilemättä siitä tulee yksi perusteellisimmin uutisissa selostetuista maanjäristyksistä, mitä koskaan on ollut. Televisioverkot keskeyttävät kaikki ohjelmat ja puhuvat vain siitä päivästä päivään
Toinen maanjäristys, mahdollisesti Japanissa, saattaa edeltää Yhdysvaltoihin tulevaa järistystä.  Mielestäni ei ole vähäisintäkään epäilystä tästä lähestyvästä raskaasta maanjäristyksestä, joka kohtaa Amerikan mannerta. Uskon, että se on paljon voimakkaampi kuin San Franciskon järistys. En ole lainkaan vakuuttunut siitä, että tämä maanjäristys sattuu Kaliforniassa. Tosiassa uskon, että se tapahtuu paikassa, missä sitä vähiten odotetaan. Tämä kauhea maanjäristys saattaa tapahtua alueella, joka ei ole tunnettu maanjäristysvyöhykkeenä. Sen voima on hyvin korkea richterin asteikossa, ja se laukaisee kaksi muuta suurta järistystä. Uskon myös, että koemme myöhemmin Aleuttien saarilla suuren maanjäristyksen, joka saa aikaan joukon pienempiä maanjäristyksiä Yhdysvaltain koko läntisellä rannikolla.

Epäilemättä maanjäristykset vavisuttavat Yhdysvaltoja ja muita maita yhä ankarammin. Maanjäristyksistä johtuva huolehtineisuus vallitsee tulevina vuosina. Uutiset hallitusskandaaleista, uutiset sodasta ja jopa taloudellisista ongelmista jäävät täysin maanjäristysten varjoon. Muutaman minuutin kuluessa siitä, kun tämä järistys iskee, koko maa tietää sen ja miljoonat lamaantuvat ja järkkyvät. Sen vaikutuksesta tuhannet ihmiset menettävät omaisensa, ja se aiheuttaa miljoonien dollarien arvoiset vahingot. Pienempiä maanjäristyksiä, jälkitärähdyksiä ja värähdyksiä rekisteröidään melkein päivittäin kaikkialla maailmassa. Maanjäristyksistä tulee pelon ja tyrmistyksen suurin aiheuttaja.
Maa todellakin vapisee, ja maailman eri osissa esiintyy lukuisia muita maanjäristyksiä. Tämä on eräänlainen tuomio, jota tiedemiehet eivät voi selittää. Jumala puuttuu tällä tavalla yliluonnollisesti ihmisten asioihin. Se on Hänen hävitystä ja tuomiota aiheuttavaa työtään, jolla Hän kutsuu ihmisiä parannukseen ja kunnioitukseen. se voi iskeä milloin tahansa, eikä ole mitään keinoa estää sitä. Ihmiset eivät voi kuin kunnioittaa ja pelätä, kun Jumala näyttää voimansa maanjäristyksessä.

Uskon, että Nicaraguan ja Meksikon tapahtuneet maanjäristykset olivat varoitus taivaasta ja että tämä on vasta alkua. Seismiset laboratoriot tallentavat jo vavistukset ja jälkeenpäin tapahtuvat tärähtelyt joka päivä ympäri maailmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti